קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות59
מגזין

תבשיל בקר ושעורה

תבשיל בקר ושעורה
תבשיל בקר ושעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 419 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.73 דולר למנה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שוק בקר משולב וחתיכות זנב שור, בצל, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל שעורה בקר, תבשיל שעורה בקר, ו תבשיל שעורה בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משחימים את הבקר בסיר הלחץ על אש גבוהה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2
מסננים כל שומן.
3
מוסיפים את העגבניות, המרק והשעורה ומחזירים לאש גבוהה. סגור את סיר הלחץ והביא ללחץ מלא. מנמיכים את האש עד שעורת הכיריים לוחשת, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. פותחים בזהירות, מסירים את המכסה ומוסיפים את הירקות, עשבי התיבול, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
החזירו את המכסה לסיר הלחץ וחממו ללחץ מלא על אש גבוהה. מנמיכים את האש כדי לשמור על לחץ ומבשלים עוד 10 דקות. שחרר את הלחץ כאמור לעיל.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
6
הסר את המכסה וקריר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
מניחים את סיר הלחץ על אש גבוהה. משמנים וממליחים את חתיכות זנב השור והשוק ואז צורבים בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
8
מוסיפים את שאר החומרים ומכסים במים, נזהרים שלא למלא מעל קו "מילוי מקסימלי" של הכיריים. מביאים לרתיחה ומדליקים כל קצף שנאסף על פני השטח. לכסות ולנעול את המכסה. ברגע שהלחץ מצטבר בתוך הכיריים, הפחיתו את האש כך שבקושי תשמעו שריקה מהסיר. מבשלים 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים שלך (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. בזהירות לפתוח את המכסה ואת המתח, לסחוט את מוצקים לפני האכלה ערימת קומפוסט או הכלבים. מסננים דרך מסננת דקה או כמה שכבות של בד גבינה. מתבלים ומגישים או משתמשים כבסיס למתכוני מרק אחרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

מרכיבים

1קילוגרםבשר בקר משולב shank ו oxtail חתיכותבשר בקר משולב shank ו oxtail חתיכות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תבשיל בקרתבשיל בקר1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2גזר, חצויגזר, חצוי3largesגזר, קלוף, חצוי וחותך לפרוסות בגודל 1/2 אינץגזר, קלוף, חצוי וחותך לפרוסות בגודל 1/2 אינץ2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, חצויסלרי, חצוי2ביוןסלרי, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץסלרי, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ1חתיכות טופי הית' ברמיורן מיובשמיורן מיובש1חתיכות טופי הית' בררוזמרין מיובשרוזמרין מיובש1חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1חבורהמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר3ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2בצל, לרבעיםבצל, לרבעים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעורה פנינהשעורה פנינה1כף. חומץ ביין אדוםתפוחי אדמה russet, קלופים חתוכים לקוביותתפוחי אדמה russet, קלופים חתוכים לקוביות10שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל10שרימפס וורידיםמאלט, בלסמי או חומץ שרי, להגשהמאלט, בלסמי או חומץ שרי, להגשה10שרימפס וורידיםשמן צמחישמן צמחי2בצל צהוב בינוני, קצוץטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #41( חצילים)בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ