תבשיל בקר מחית תפוחי אדמה
מתכון פירה תפוחי אדמה תבשיל בקר יכול להתבצע בערך 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 403 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. אם יש לכם רצועות בייקון, סלרי, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: תבשיל בקר מחית תפוחי אדמה, התערובת-שעועית ירוקה, פירה, תבשיל בקר טחון, ו תבשיל תפוחי אדמה מחית.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון עד שהוא פריך; מסננים, שומרים 1 כפית טפטופים. הניחו בייקון בצד. מבשלים בקר בטפטופים על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
זורקים פטריות, בצל, גזר וסלרי בקמח; מוסיפים למחבת עם המרק, רוטב ווסטרשייר, טרגון ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 15-20 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים בייקון; מעבירים ל -2 קו ' משומן. תבנית אפייה.
שלב תפוחי אדמה ו 1/2 כוס גבינה; מורחים על תערובת בקר.
מפזרים פפריקה וגבינה שנותרה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום. לצלות 4 ב. מהחום במשך 5 דקות או עד מבעבע.