תבשיל בקר עם גבינת פרמזן ביסקוויט
תבשיל בקר עם פרמזן ביסקוויט קרום נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך חלב, בצל פנינה, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת בשר בקר עם בצק תפוחי אדמה, שני תפוחי אדמה בקר ועוגת סיר ירקות עם בצק רוזמרין, ו תבשיל בקר עוגת ביסקוויט סיר.
הוראות
מערבבים בשר ו 1/4 כוס של תערובת ביסקוויק עד הבשר מצופה. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בקר בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום.
בתבשיל 3 ליטר, לערבב נשאר 1/2 כוס תערובת ביסקוויק ואת המרק, באמצעות מקציף חוט.
מוסיפים בשר בקר, גזר, סלרי, בצל וקורנית.
אופים חשוף 1 שעה; מערבבים. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים באפונה.
בקערה קטנה, מערבבים פרמזן ביסקוויט מרכיבים עד מעורבב.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.