צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? תבשיל בקר VI יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2946 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו בוליון בקר, תפוחי אדמה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול או תנור הולנדי, לבשל בשר בשמן על חום בינוני עד חום. ממיסים בוליון במים ושופכים לסיר. מערבבים ברוזמרין, פטרוזיליה ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, לכסות ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגים
רוזמרין
פטרוזיליה
פלפל
מים
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מערבבים תפוחי אדמה, גזר, סלרי ובצל לתוך הסיר. ממיסים קורנפלור ב 2 כפיות מים קרים ומערבבים לתבשיל. כיסוי ומבשלים 1 שעה יותר.