תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברונסוויק לקהל. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם עוף מטוגן, עגבניות, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים סיר ברזל יצוק 14 ליטר על להבת גז חיצונית (להיות בטוח שזה בטוח ולא יתהפך וכי ילדים נשמרים משם).לשים בערך 1 גלון של מים, עוף שלם (זפק) ועלי דפנה ומביאים לרתיחה.
בואו להרתיח 30 דקות או עד העוף נעשה.כאשר העוף נעשה, להסיר אותו מן הסיר, עוזב את המרק רותח, ומניח אותו בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את כל הירקות וחזיר צלוי למרק העוף שנותר בסיר.Debone ולגרוס את בשר העוף ולהוסיף לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
הוסף מספיק מיץ V-8 כדי לקבל את העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
5
מוסיפים שום ותבלינים.מבשלים על רתיחה גבוהה/נמוכה במשך 1-2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע ירקות להתיישב לתחתית הסיר.לטעום לפני ההגשה ולהוסיף תיבול נוסף במידת הצורך.