תבשיל בשר בקר איטי עם פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו בשר מבושל איטי עם פנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 806 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם בצל, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו ראגו בקר בישול איטי, תנור איטי יום ראשון: ראגו בקר, ו תבשיל בשר איטי יום ראשון ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר טחון ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים תערובת בשר בבישול איטי; למעלה עם עגבניות.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 4 שעות (או על הגדרת חום נמוכה 8 שעות).
כ -15 דקות לפני ההגשה, לבשל ולנקות פסטה לפי ההוראות. מחלקים פסטה בין 4 קערות הגשה.
כאשר הרוטב נעשה, מערבבים במלח. רוטב בשר כפית על פסטה. מנות אישיות העליון עם גבינה, בזיליקום ופלפל.