תבשיל דלעת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תבשיל דלעת. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 211 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם סוכר, תמצית ונילן, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל פסטה דלעת {שבוע דלעת: יום 1}, תבשיל דלעת נמוך, ו תבשיל טורטיה דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שלב את הדלעת, חלב מתאדה, סוכר, קמח, ביצים, וניל, חמאה מומסת וקינמון טחון לפי הטעם. כפית לתוך צלחת קדרה.
אופים ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1.