קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות66
מגזין

תבשיל הבטטה של השף ג'ון.

תבשיל הבטטה של השף ג'ון.
מתכון תבשיל בטטה של השף ג'ון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. זה מנות ראשונות יש 1245 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, allspice הקרקע, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו קציצות ריקוטה של השף ג'ון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 2 1/2 ליטר עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים קוביות בטטה לתוך סיר גדול, מכסים במים, ומוסיפים קמצוץ גדול של מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד סכין מוכנס בקלות לתוך קוביית בטטה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
סירסיר
3
לנקז היטב. חזור לסיר ומחית 2 כפות חמאה לתוך תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
ביצים להקציף, סירופ מייפל, חלב, תמצית וניל, פלפל קאיין, allspice, ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה גדולה עד חלקה. בהדרגה מחית בטטות לתערובת ביצים, החל מ 2 כפות של תערובת בטטה, עד שכל תפוחי האדמה המתוקים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
פלפל קאייןפלפל קאיין
בטטהבטטה
סירופ מייפלסירופ מייפל
חלב-חמאהחלב-חמאה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מעבירים תפוחי אדמה מתוקים לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מערבבים פיסטוקים, סוכר חום, קמח, ו 1/4 כוס חמאה מומסת יחד עד מעורב לחלוטין. להתפורר ציפוי באופן שווה על גבי תפוחי אדמה מתוקים. השתמש בחלק האחורי של מזלג ללחוץ בעדינות תערובת פיסטוק על תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
סוכר חוםסוכר חום
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי הוא השחמה ותבשיל מוגדר, 25 עד 30 דקות. אם תרצה, במקום מתחת לגריל של התנור במשך 5 דקות לתת ציפוי קצת יותר חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
תן לנוח להתקרר מעט לפני ההגשה, על 10 דקות.