נזיד הבשר האולטימטיבי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם לחם כפרי, פטריות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו תבשיל הבקר האולטימטיבי, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי] (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר גדול עם תחתית כבדה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה עם שמן וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בעוד המחבת הוא חימום, לארגן את הקמח על צלחת גדולה. מתבלים את הבשר בקוביות עם קצת מלח ופלפל שחור טחון טרי ואז זורקים את הקמח למעיל. לנער את הקמח העודף ולהוסיף את נתחי בשר בשכבה אחת למחבת החמה, להיזהר לא להעמיס על המחבת, ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות. חום ביסודיות את כל הקוביות מכל הצדדים. לאחר כל הבשר כבר השחמה להסיר אותו לצלחת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיף את היין למחבת ולהביא עד רתיחה בזמן שאתה לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ להיות בטוח לשחרר את כל החתיכות הטעימות האלה. לאחר היין קיבל חם להוסיף את הבשר משחימים, טימין, שום מרוסק, רצועת גרידה כתומה, שיני קרקע, פלפל שחור טחון טרי ומלח, לפי הטעם, עלי דפנה ומניות בקר. מביאים את התערובת עד לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה ומבשלים שנחשפו עד שהנוזלים מתחילים להתעבות, כ -15 עד 20 דקות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ציפורן קרקע
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
לאחר 2 שעות להוסיף תפוחי אדמה חצויים, גזר פרוס, בצל פנינה ופטריות, יחד עם קמצוץ של סוכר כדי לאזן את החומצה מהיין האדום. הפעל את החום מעט ומבשל, חשוף, במשך 30 דקות יותר, עד הירקות והבשר מכרזים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
גב שומן חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשר
6
מוסיפים את האפונה הקפואה בדקה האחרונה של הבישול. מתבלים במלח ופלפל ומסירים את ענפי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
כדי לשרת, מניחים את התבשיל בקערת מרק, מקשטים עם פטרוזיליה, טפטוף עם שמן זית ומוסיפים מנה של שמנת חמוצה חזרת. ממש לפני ההגשה להוסיף פרוסת לחם איכרים קלוי, חצי דרך שקוע בתבשיל.