קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש

תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש, ירקות שורש בישול איטי תבשיל נקניק, ו תבשיל הודו עם ירקות שורש.

הוראות

1
מלח את הירכיים טורקיה היטב ויצא בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה למשך דקה או שתיים. ללטף את הירכיים טורקיה להתייבש עם מגבת נייר ולהגדיר אותם בצד העור למטה בשמן החם לחום. הפעל את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תן להם חום טוב, לפחות 3-5 דקות, לפני התור.
3
אל תצטופפו במחבת, הבשר צריך זרימת אוויר סביבו לחום כראוי. מבשלים את ההודו בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר הירכיים משחימים, מניחים אותם בתנור איטי או תנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מטגנים את הבצל במחבת לאחר ההודו יש השחמה, ולאחר מכן להוסיף אותם לבישול איטי או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
עונת המניה: בעוד ההודו והבצל הם בראונינג, למקם את המניה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
לטאטא את הסוכר החום, חרדל צהוב (שומר את חרדל הדגן כולו לסוף המתכון), אבקת חרדל, צ ' יפוטלה וקצת מלח. מבשלים לרגע ומוסיפים מלח לפי הטעם. תלוי כמה חומצי החרדל שלך הוא ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת סיידר או חומץ לבן גם כן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
אבקת חרדלאבקת חרדל
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
כָּתֵףכָּתֵף
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים את הגזרים והגזרים לגזר הלבן לסיר עם תרנגול ההודו והבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
יוצקים את הרוטב על הכל עד הנוזל הוא כ 3/4 של הדרך במעלה הצדדים של טורקיה וירקות. שמור כל רוטב שנותר. כיסוי ומבשלים על נמוך, או לכסות ולהפוך את התנור האיטי על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
10
מבשלים בתנור איטי במשך 4 שעות על גבוה, או בתנור הולנדי במשך 1 שעה על מבשלים.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
11
מוסיף את תפוחי האדמה וקצת יותר רוטב, אם יש לך. מכסים ומבשלים עוד 1-2 שעות בבישול איטי, או 30-45 דקות בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
12
רצועת עור ועצמות מבשר טורקיה: לפני ההגשה, להסיר את חתיכות טורקיה מן הסיר, להתפשט ולהשליך את העצמות ואת העור, להחזיר את חתיכות טורקיה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מוסיפים ירקות וחרדל: מערבבים את החרדל הירוק, ארוגולה, או ירקות אחרים שאתה משתמש. מערבבים את חרדל הדגן כולו. התאם תיבול, הוספת מלח יותר, אבקת צ ' יפוטלה, וחרדל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
ירוק חרדלירוק חרדל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ירוקירוק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

התבשיל בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות מטוטלת קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018Alluring aromatics of black pepper, charred oak, and dark berries introduce notes of van cherry, red apple, and sweet fresh tobacco on the palate. Medium-bodied and balanced with a supple tannic structure.Pair with grilled meats, vegetables, or simply enjoy by the glass.Blend: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec