המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש, ירקות שורש בישול איטי תבשיל נקניק, ו תבשיל הודו עם ירקות שורש.
הוראות
1
מלח את הירכיים טורקיה היטב ויצא בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה למשך דקה או שתיים. ללטף את הירכיים טורקיה להתייבש עם מגבת נייר ולהגדיר אותם בצד העור למטה בשמן החם לחום. הפעל את החום עד בינוני.
כאשר הירכיים משחימים, מניחים אותם בתנור איטי או תנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מטגנים את הבצל במחבת לאחר ההודו יש השחמה, ולאחר מכן להוסיף אותם לבישול איטי או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
עונת המניה: בעוד ההודו והבצל הם בראונינג, למקם את המניה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
לטאטא את הסוכר החום, חרדל צהוב (שומר את חרדל הדגן כולו לסוף המתכון), אבקת חרדל, צ ' יפוטלה וקצת מלח. מבשלים לרגע ומוסיפים מלח לפי הטעם. תלוי כמה חומצי החרדל שלך הוא ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת סיידר או חומץ לבן גם כן.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים את הגזרים והגזרים לגזר הלבן לסיר עם תרנגול ההודו והבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
יוצקים את הרוטב על הכל עד הנוזל הוא כ 3/4 של הדרך במעלה הצדדים של טורקיה וירקות. שמור כל רוטב שנותר. כיסוי ומבשלים על נמוך, או לכסות ולהפוך את התנור האיטי על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
10
מבשלים בתנור איטי במשך 4 שעות על גבוה, או בתנור הולנדי במשך 1 שעה על מבשלים.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
11
מוסיף את תפוחי האדמה וקצת יותר רוטב, אם יש לך. מכסים ומבשלים עוד 1-2 שעות בבישול איטי, או 30-45 דקות בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
12
רצועת עור ועצמות מבשר טורקיה: לפני ההגשה, להסיר את חתיכות טורקיה מן הסיר, להתפשט ולהשליך את העצמות ואת העור, להחזיר את חתיכות טורקיה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
13
מוסיפים ירקות וחרדל: מערבבים את החרדל הירוק, ארוגולה, או ירקות אחרים שאתה משתמש. מערבבים את חרדל הדגן כולו. התאם תיבול, הוספת מלח יותר, אבקת צ ' יפוטלה, וחרדל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלא
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
ירוק חרדל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסרי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ירוק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
התבשיל בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות מטוטלת קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.