קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש

תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש, ירקות שורש בישול איטי תבשיל נקניק, ו תבשיל הודו עם ירקות שורש.

הוראות

1
מלח את הירכיים טורקיה היטב ויצא בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה למשך דקה או שתיים. ללטף את הירכיים טורקיה להתייבש עם מגבת נייר ולהגדיר אותם בצד העור למטה בשמן החם לחום. הפעל את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תן להם חום טוב, לפחות 3-5 דקות, לפני התור.
3
אל תצטופפו במחבת, הבשר צריך זרימת אוויר סביבו לחום כראוי. מבשלים את ההודו בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כאשר הירכיים משחימים, מניחים אותם בתנור איטי או תנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מטגנים את הבצל במחבת לאחר ההודו יש השחמה, ולאחר מכן להוסיף אותם לבישול איטי או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
עונת המניה: בעוד ההודו והבצל הם בראונינג, למקם את המניה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לטאטא את הסוכר החום, חרדל צהוב (שומר את חרדל הדגן כולו לסוף המתכון), אבקת חרדל, צ ' יפוטלה וקצת מלח. מבשלים לרגע ומוסיפים מלח לפי הטעם. תלוי כמה חומצי החרדל שלך הוא ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת סיידר או חומץ לבן גם כן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
אבקת חרדלאבקת חרדל
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים את הגזרים והגזרים לגזר הלבן לסיר עם תרנגול ההודו והבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
יוצקים את הרוטב על הכל עד הנוזל הוא כ 3/4 של הדרך במעלה הצדדים של טורקיה וירקות. שמור כל רוטב שנותר. כיסוי ומבשלים על נמוך, או לכסות ולהפוך את התנור האיטי על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
10
מבשלים בתנור איטי במשך 4 שעות על גבוה, או בתנור הולנדי במשך 1 שעה על מבשלים.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
11
מוסיף את תפוחי האדמה וקצת יותר רוטב, אם יש לך. מכסים ומבשלים עוד 1-2 שעות בבישול איטי, או 30-45 דקות בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
12
רצועת עור ועצמות מבשר טורקיה: לפני ההגשה, להסיר את חתיכות טורקיה מן הסיר, להתפשט ולהשליך את העצמות ואת העור, להחזיר את חתיכות טורקיה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים ירקות וחרדל: מערבבים את החרדל הירוק, ארוגולה, או ירקות אחרים שאתה משתמש. מערבבים את חרדל הדגן כולו. התאם תיבול, הוספת מלח יותר, אבקת צ ' יפוטלה, וחרדל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
ירוק חרדלירוק חרדל
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ירוקירוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

התבשיל בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות מטוטלת קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018Alluring aromatics of black pepper, charred oak, and dark berries introduce notes of van cherry, red apple, and sweet fresh tobacco on the palate. Medium-bodied and balanced with a supple tannic structure.Pair with grilled meats, vegetables, or simply enjoy by the glass.Blend: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec