תבשיל חזיר של אמא
תבשיל חזיר של אמא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 396 קלוריות. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 41%, המנה הזו די טובה. קיש חזיר ואספרגוס ליום האם, תבשיל גריסי נקניק וגבינה של יום האם, ו תבשיל חזיר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר מביאים לרתיחה את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והמים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים כ -15 דקות או עד שהם רכים.
במחבת גדולה הקפיצו את החזיר, הפלפל הירוק והבצל ב -3 כפות חמאה עד שהם רכים.
מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה.
מעבירים ל-1-1/2-קוט משומן. תבנית אפייה.
בסיר גדול ממיסים את יתרת החמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את החלב, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מוסיפים גבינה ומערבבים עד להמסה.
יוצקים מעל את תערובת החזיר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 כוס למשך 25-30 דקות או עד לחימום.