תבשיל כרובית תפוחי אדמה שוויצרי בייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes יש 34 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בייקון, גבינת מוצרלה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה שוויצרי, תפוח שוויצרי, אגס, תפוחי אדמה ובייקון צמות, ו תבשיל כרובית קרמי עם בייקון וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים תפוחי אדמה וכרובית לסיר גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז אבל המשרד, על 20 דקות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר ומתפוררים על תערובת תפוחי אדמה, המזמינים שומן חזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
ממיסים חמאה לשומן בייקון במחבת על אש בינונית-נמוכה; מקציפים קמח לתערובת שומן חמאה-בייקון. בהדרגה מערבבים קרם לתוך תערובת קמח עד חלקה; מוסיפים חלב אם רוטב שמנת עבה מדי.