קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל כרובית תפוחי אדמה שוויצרי בייקון

תבשיל כרובית תפוחי אדמה שוויצרי בייקון
תבשיל כרובית תפוחי אדמה שוויצרי בייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes יש 34 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בייקון, גבינת מוצרלה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה שוויצרי, תפוח שוויצרי, אגס, תפוחי אדמה ובייקון צמות, ו תבשיל כרובית קרמי עם בייקון וצ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה וכרובית לסיר גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז אבל המשרד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ומעבירים תפוחי אדמה וכרובית לתבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל בשמן החם עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים בצל מבושל לתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר ומתפוררים על תערובת תפוחי אדמה, המזמינים שומן חזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
ממיסים חמאה לשומן בייקון במחבת על אש בינונית-נמוכה; מקציפים קמח לתערובת שומן חמאה-בייקון. בהדרגה מערבבים קרם לתוך תערובת קמח עד חלקה; מוסיפים חלב אם רוטב שמנת עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
רוטב שמנתרוטב שמנת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
לטאטא חצי גבינה שוויצרית, חצי גבינת מוצרלה, אבקת שום, מלח, ופלפל לתוך רוטב שמנת עד גבינות נמסים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
רוטב שמנתרוטב שמנת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
יוצקים רוטב שמנת על תערובת תפוחי אדמה וזורקים למעיל; למעלה עם גבינה שוויצרית הנותרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
רוטב שמנתרוטב שמנת
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
11
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וגבינה הוא השחמה קלה, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות