תבשיל נקניק ועוף
נקניק ועוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, עלי קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל נקניק ועוף, שלוש שעועית + נקניק עוף קאסולה, ו קסולה עוף ונקניקיות עם קינואה קשת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר מחבת; לנקז על מגבות נייר. שמור 1 כף טפטוף במחבת.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה על 4 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב. מערבבים גזר, בצל, טימין, מלח ופלפל; מבשלים 4 עד 5 דקות או עד עוף וירקות הם השחמה.
בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מערבבים נקניק, שעועית, עגבניות, בייקון, גזר ובצל. למעלה עם ירכיים עוף; לכסות בנייר כסף.
אופים כ 45 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (180f) וירקות הם במכרז.