תבשיל עדשים עגבניות מתובל נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ עגבניות, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תבשיל עדשים אתיופי חריף, תבשיל עדשים מתובל דרום הודי, ו בישול איטי עדשים ונזיד נקניק חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר מרק גדול מעל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבצלים דרך וכולל את הפלפל. מבשלים ומערבבים, 3 דקות, או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.להפחית חום לרתיחה. מבשלים 30 עד 35 דקות, או עד העדשים ותפוחי האדמה רכים.מתבלים לפי הטעם במלח.