תבשיל עוף ברוקולי II
תבשיל עוף ברוקולי II נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיונז, קרם מרוכז של מרק עוף, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל עוף ברוקולי, ברוקולי-תבשיל עוף, ו תבשיל עוף ברוקולי I (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים עוף וברוקולי בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. בסיר בינוני לשלב קרם של מרק עוף, מיונז, אבקת קארי ומיץ לימון. מביאים הכל לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת מרק על תערובת עוף / ברוקולי העליון עם גבינה מגוררת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 20 דקות או עד גבינה מותכת.