קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל עוף צפון אפריקאי

תבשיל עוף צפון אפריקאי
נזיד עוף צפון אפריקאי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. נסו תבשיל כבש צפון אפריקאי, תבשיל ירקות צפון אפריקאי, ו עוף צפון אפריקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pesto תוניסאי:.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2
מערבבים את הכוסברה, פטרוזיליה, שקדים ושום במעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
להוסיף על 1/3 כוס השמן ואת התהליך עד מעורב לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מוסיפים את המלח וקורט פלפל קאיין (אם משתמשים). * אם משתמשים באופן מיידי, מוסיפים את השמן ואת הדופק הנותרים עד חלקה. אם הקפאה, להעביר את הפסטו למכולה אטומה ויוצקים את השמן הנותר על גבי. אתה יכול להקפיא את זה במשך 3 חודשים.סטו:להביא את 1 1/2 כוסות מרק עוף לרתיחה בסיר על חום גבוה. מערבבים את הקוסקוס, 1 t. של מלח, ופלפל לפי הטעם. כיסוי, להוריד את החום ולהניח בצד בזמן שאתה עושה את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מחממים את השמן והחמאה בתנור הולנדי גדול (או סיר מרק גדול) על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את העוף עם המלח הנותר, כמון, פפריקה ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
תוסיף את העוף לסיר. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי-כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הגזר, בצל, 1 2/3 כוסות מרק עוף, חומץ וגרידת לימון ומביאים לרתיחה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה, לכסות ולבשל רק עד העוף הוא מוצק למגע והגזר הם מכרז-כ 8 דקות בערך.מערבבים את הפסטו לתוך התבשיל. Fluff את הקוסקוס עם מזלג ולהגיש אותו ב 4 קערות מרק. כפית קצת תבשיל עוף מעל כל מנה ומגישים!
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם2גזר, פרוס 1/4 אינץ ' עבהגזר, פרוס 1/4 אינץ ' עבה1צביטהפלפל קאיין (אופציונלי)פלפל קאיין (אופציונלי)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה3941 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס לא מבושלקוסקוס לא מבושל4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה ארוזה (עלים וגבעולים 3)כוסברה טרייה ארוזה (עלים וגבעולים 3)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה ארוזה (עלים וגבעולים 3)פטרוזיליה טרייה ארוזה (עלים וגבעולים 3)1שן שוםשן שום1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון4קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1לימון, גרידה, מגורדלימון, גרידה, מגורד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב פסטו טוניסאי (אתה יכול לשמור את השאר על ידי הקפאה)רוטב פסטו טוניסאי (אתה יכול לשמור את השאר על ידי הקפאה)1קטןבצל אדום, חצוי ופרוסבצל אדום, חצוי ופרוס567פלפל האבנרוירכיים עוף, ללא עצמות וללא עור, לרבעים (אודותירכיים עוף, ללא עצמות וללא עור, לרבעים (אודות1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה, עדיף מעושןפפריקה, עדיף מעושן1גבינת פרמזן מגוררתחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1גבינת פרמזן מגוררת1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג

אפריקה בתפריט? נסה זיווג עם Pinotage, Chenin Blanc, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. הפינוטג ' של בומונט עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
הסגנון של בומונט משקף את האקלים הקריר של אזור נהר בוט. פירות יער אדומים טריים עם גוף בינוני טעים לשתייה וטאנינים משולבים היטב.תואם טוב מאוד עם bobotie, משחק וקארי, צלעות חילוף וסטייק פלפל, או לנסות snoek וריבת ענבים.