תבשיל פטריות פורטבלו עם יין אדום ורוזמרין
תבשיל פטריות פורטבלו עם יין אדום ורוזמרין עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פולנטה, בצל, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פטריות עגל ופורטובלו, תבשיל פטריות פסטיבל אפקוט המייצג את וינה, אוסטריה, ו פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת.
הוראות
הכן פולנטה על פי הוראות החבילה, באמצעות 1/2 כפית מלח. להפריש, ולשמור על חם.
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של פטריות, באמצעות כף; להשליך זימים. חותכים כובעי פטריות; להפריש.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים בצל; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד מתרכך.
להוסיף 1/2 הנותרים מלח כפית, פטריות פרוסות, ופלפל. מבשלים 5 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים קמח על פטריות, ומבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין ומרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 2 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן. מערבבים פטרוזיליה ורוזמרין.
מגישים מיד על פולנטה מוכנה.
מפזרים 1 כף גבינה על כל מנה.