תבשיל פירות ים עם איולי אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירות ים עם איולי אנשובי. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו צדפות ים, יין, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: צ'יפס אנשובי עם איולי פפריקי מעושן, שיפודי סלט יווניים עם איולי אנשובי, ו אנשובי, בזיליקום, כריכי עגבניות עם איולי.
הוראות
בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, הגזר ושלושה רבעים של השום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 3 דקות. מערבבים במיץ הצדפות, העגבניות והמיצים שלהם, רסק העגבניות המדולל, גרידת תפוזים ו-1/2 כפית ממרח האנשובי; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 15 דקות.
מעבירים חצי מהמרק לבלנדר ופירה גס. תחזיר את המחית למרק בסיר.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם השום הנותר וכפית 1 ממרח אנשובי. מתבלים את האיולי עם קאיין.
החזר את המרק לרתיחה עדינה.
מוסיף את השרימפס וצדפות ומבשלים עד רק מבושל דרך, על 3 דקות.
מגישים את המרק בקערות עמוקות; להעביר את איולי ליד השולחן.