תבשיל פסטה ירקות
תבשיל פסטה ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום, פסטה פנה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל ירקות ופסטה דל שומן, תבשיל ירקות ופסטה קלוי, ו תבשיל ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות. מערבבים ברוקולי, פטריות ופלפל ירוק, ומבשלים 6 עד 8 דקות יותר, או עד פסטה הוא אל דנטה; לנקז.
בינתיים, להמס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
בצל מטגן ושום במשך 1 עד 2 דקות. מערבבים בקמח וחלב; מבשלים 5 דקות, או עד שהתערובת מצפה את גב כף.
הסר מהחום ומערבבים 1/2 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' לשלב פסטה, ירקות, תערובת חלב 4 כפות בזיליקום.
מפזרים פירורי לחם, 2 כפות גבינת פרמזן, ונותר 1 כף בזיליקום. מעיל עם ספריי בישול בטעם חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.