תות, מסקרפונה, ומרסלה בודיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל תות, מסקרפונה, ו Marsala Budini. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך עוגיות amaretti גס, marsala, גבינת mascarpone, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרסלה אגסים עלומים עם גבינת מסקרפונה, עוף ברוטב מסקרפונה חרדל, ו Marsalan ו Mascarpone מוס עם עוגה וגרגרים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מסקרפונה, 3 כפות Marsala, שמנת, ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית. מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
שלב תותים, הנותרים 3 כפות Marsala, ו 1 כף סוכר בקערה בינונית אחרת; לזרוק להתמזג. מכסים mascarpone ותערובות ברי; מקררים 30 דקות.
מניחים 2 כפות עוגיות מתפוררות בכל אחד 6 גביעים. מחלקים תערובת תות עם מיצים בין גביעים. פירות יער העליון עם תערובת מסקרפונה, ולאחר מכן עוגיות שנותרו. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
* Mascarpone (גבינת שמנת איטלקית) ועוגיות amaretti זמינים בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.