גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה מעשן, מעשנים מקרוני וגבינה, ו מעשנים הופין ' ג'ון.
הוראות
1
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הדבש, רוטב הפלפל, השום והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
למרקם חלק וניתן למריחה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מברישים מעט מעל תירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל. צולים תירס, מכוסה, על אש בינונית למשך 10-15 דקות או עד שהתירס רך, הופך ומבוסס מדי פעם עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת