קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

תנין מוקפץ עם ג'ינג'ר ובצל אביב

תנין מוקפץ עם ג'ינג'ר ובצל אביב
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב צדפות, שום או, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף, שרימפס תאילנדי prawn, ג'ינג'ר & באביב בצל מוקפץ, ו מערבבים ומטגנים פרוס חזיר עם ג'ינג'ר צעיר ובצל באביב-בהשתתפות בקבוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד בשר תנין וסודה לשתייה כדי לרכך את הבשר. השאירו בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות ולאחר מכן לשטוף ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בשר תניןבשר תנין
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
לנקז ולטפוח בשר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים