תפוחי אדמה בערווה
תפוחי אדמה בערווה עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 109 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בערווה, תפוחי אדמה בערווה, ו Sebed תפוחי אדמה חדשים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות; לנקז ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
מחממים מחבת גדולה מברזל יצוק או נירוסטה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף חצי תפוחי אדמה; לטגן 8 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהמחבת. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפיות שמן ותפוחי אדמה.
מוסיפים חמאה ושום למחבת. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה שמורות, מלח ופלפל; saut 1 דקה או עד התערובת מחוממת היטב וזהוב חום, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מפזרים עשבי תיבול.