קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

תפוחי אדמה בערווה

תפוחי אדמה בערווה
תפוחי אדמה בערווה עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 109 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בערווה, תפוחי אדמה בערווה, ו Sebed תפוחי אדמה חדשים.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות; לנקז ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
3
מחממים מחבת גדולה מברזל יצוק או נירוסטה על חום בינוני גבוה.
4
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף חצי תפוחי אדמה; לטגן 8 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהמחבת. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפיות שמן ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חמאה ושום למחבת. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה שמורות, מלח ופלפל; saut 1 דקה או עד התערובת מחוממת היטב וזהוב חום, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום; מפזרים עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך