תפוחי אדמה ופטריות בגריל
תפוחי אדמה ופטריות בגריל יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. בתוספת זו יש 300 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . אם יש לך תפוחי אדמה, בצל, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , שהוא מוצק. נסו מחבת חזיר כפרי עם תפוחי אדמה ופטריות , דפוק את הגרביים שלך תפוחי אדמה ממולאים עם ברוקולי ופטריות וסלט פטריות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש גריל חיצוני לחום בינוני עד נמוך.
הניחו פיסת נייר כסף גדולה מספיק כדי להחזיק את כל המרכיבים שטוחים על השולחן.
מניחים את תפוחי האדמה במרכז נייר הכסף, יוצקים את המרק על תפוחי האדמה ומעליהם את הפטריות והבצל. מסדרים את החמאה על כל הירקות ומסביב, ולאחר מכן מסיימים עם התבלינים האהובים עליכם. כעת או קפלו את נייר הכסף כדי לאטום או השתמשו בחתיכה גדולה אחרת כדי לאטום את כל החבילה.
צולים על אש בינונית עד נמוכה על רשת עליון, אם אפשר, למשך שעה.