תפוחי אדמה חמים עם סלמון מעושן
תפוחי אדמה חמים עם סלמון מעושן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם עלה דפנה, צלפים, בצל וידאלי כוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה, סלט סלמון חם עם תפוחי אדמה פריכים, ו סלט סלמון חם עם תפוחי אדמה פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לזרוק את הבצל פרוס עם חומץ מעיל. בסיר בינוני, לשלב את תפוחי האדמה עם עלה המפרץ 1 כף מלח, לכסות עם 1 אינץ ' של מים קרים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 12 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, להחזיר אותם לסיר ולזרוק עם קמצוץ נדיב של פלפל וכף 1 של שמן זית.
כפית את תפוחי האדמה על 4 צלחות ולסדר את הסלמון מעושן מעליהם.
מסננים את פרוסות הבצל ומחזירים אותם לקערה.
מוסיפים את הצלפים, מיץ לימון ואת הנותרים 1 כף שמן זית כפית את תערובת הבצל על סלמון מעושן.
מוסיף את frache crme לקערה, מערבבים פעם או פעמיים ולאחר מכן לטפטף אותו על כל. לפזר את chervil ו chives על גבי לשרת.