תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם מטבל צ'יפוטלה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח, שמן צמחי, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם זיגוג תפוזים-צ'יפוטלה, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם חמאת ליים דבש Chipotle, ו צ'יפוטלה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מטבל: מחית את כל החומרים במעבד מזון עד חלקה, עם כתמים אדומים וירוקים עדיין גלוי. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
הפוך תפוחי אדמה מתוקים: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; להוסיף פלחי תפוחי אדמה. לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים על מגש מרופד נייר מגבת; יבש טפיחה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
בואו מגניב. מחממים גריל בינוני. סורג שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
לזרוק טריזים תפוחי אדמה עם שמן; מפזרים מלח שום. גריל תפוחי אדמה, פונה לעתים קרובות, עד רק מכרז מעט חרוך, 8 עד 10 דקות. רק לפני ההגשה, לטבול טעם; להוסיף מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך.