תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם שמנת חמוצה וסיד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם שמנת חמוצה וסיד. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. האוכל הביא לך אותו. וזה די טוב. נסו תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם שמנת חמוצה וסיד, כרוב אדום בגריל עם רוטב שמנת חמוצה ליים, ו תפוחי אדמה בגריל ברוטב שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר גדול של מים מלוחים בכבדות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד סכין קילוף יכול בקלות להיות מוכנס, על 20 עד 30 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה המתוקים במסננת בכיור ולתת מגניב מעט, על 10 דקות.
להעביר גיליון אפייה או צלחת גדולה ולסדר שכבה אחת. מקררים עד מגניב, לפחות 1 שעה.בינתיים, לחמם את השמן במחבת קטנה על חום בינוני עד מנצנץ.
הסר את המחבת מחום, להוסיף את כמון וקיין, ומערבבים לשלב. להפריש להתקרר.
מערבבים את השמנת החמוצה, גרידת ליים ומיץ ליים בקערה קטנה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; לקרר עד מוכן לשימוש.כאשר תפוחי האדמה המתוקים מוכנים, מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). בינתיים, חצי מהתפוחי אדמה המתוקים לאורך.
חותכים את החצאים לאורכם לתוך 1/2-עד 3/4 אינץ ' -פלחי עבה ומניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה.מערבבים את תערובת השמן כדי לצייד מחדש את התבלינים.
מברשת את הצדדים לחתוך של טריזים תפוחי אדמה עם תערובת שמן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.כאשר הגריל חם, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את הפרוסות בטטה על הגריל בשכבה אחת וחותכים בצד למטה, מכסים את הגריל ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים, כ -2 עד 3 דקות. להעיף את הפרוסות לצד השני לחתוך, לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים, על 2 עד 3 דקות יותר.
העברה למגש, מנה עם תערובת שמנת חמוצה, ומפזרים עם כוסברה.