קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם שמנת חמוצה וסיד

תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם שמנת חמוצה וסיד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם שמנת חמוצה וסיד. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. האוכל הביא לך אותו. וזה די טוב. נסו תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם שמנת חמוצה וסיד, כרוב אדום בגריל עם רוטב שמנת חמוצה ליים, ו תפוחי אדמה בגריל ברוטב שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר גדול של מים מלוחים בכבדות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד סכין קילוף יכול בקלות להיות מוכנס, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את תפוחי האדמה המתוקים במסננת בכיור ולתת מגניב מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר גיליון אפייה או צלחת גדולה ולסדר שכבה אחת. מקררים עד מגניב, לפחות 1 שעה.בינתיים, לחמם את השמן במחבת קטנה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את המחבת מחום, להוסיף את כמון וקיין, ומערבבים לשלב. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את השמנת החמוצה, גרידת ליים ומיץ ליים בקערה קטנה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; לקרר עד מוכן לשימוש.כאשר תפוחי האדמה המתוקים מוכנים, מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). בינתיים, חצי מהתפוחי אדמה המתוקים לאורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חותכים את החצאים לאורכם לתוך 1/2-עד 3/4 אינץ ' -פלחי עבה ומניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה.מערבבים את תערובת השמן כדי לצייד מחדש את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מברשת את הצדדים לחתוך של טריזים תפוחי אדמה עם תערובת שמן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.כאשר הגריל חם, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מניחים את הפרוסות בטטה על הגריל בשכבה אחת וחותכים בצד למטה, מכסים את הגריל ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים, כ -2 עד 3 דקות. להעיף את הפרוסות לצד השני לחתוך, לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
העברה למגש, מנה עם תערובת שמנת חמוצה, ומפזרים עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
10
מגישים באופן מיידי.