קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

תפוחי אדמה, נקניק איטלקי וסלט ארוגולה

תפוחי אדמה, נקניק איטלקי וסלט ארוגולה
תפוחי אדמה, נקניק איטלקי, סלט ארוגולה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. אם יש לך ארוגולה, תפוחי אדמה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פוזילי עם נקניק איטלקי וארוגולה, נקניק איטלקי קל בולונז עם שרימפס וארוגולה, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות בצל במים קרים כדי לכסות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
לנקז ולטפוח יבש.
3
בינתיים, לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 2 אינץ ' בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מסננים במסננת וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בעוד תפוחי אדמה רותחים, נקניקיות זין פעם או פעמיים עם מזלג, ואז לבשל 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה על חום מתון, מפנה מדי פעם, עד השחמה מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר מגבות נייר לניקוז. כאשר נקניקיות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך באלכסון לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
לטאטא יחד חומץ ומלח בקערה גדולה עד מלח מומס. כאשר תפוחי אדמה הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד( אבל עדיין חם), לקלף לחתוך לקוביות 1 אינץ', הוספת חומץ כמו לחתוך, ולזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים בצל, נקניקיות, פלפלים קלויים, ארוגולה, הנותרים 3 כפות שמן, ומלח ופלפל לטעום תפוחי אדמה ולזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-