תפוחי אדמה, נקניק איטלקי וסלט ארוגולה
תפוחי אדמה, נקניק איטלקי, סלט ארוגולה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. אם יש לך ארוגולה, תפוחי אדמה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פוזילי עם נקניק איטלקי וארוגולה, נקניק איטלקי קל בולונז עם שרימפס וארוגולה, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות בצל במים קרים כדי לכסות 15 דקות.
בינתיים, לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 2 אינץ ' בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 15 עד 25 דקות.
בעוד תפוחי אדמה רותחים, נקניקיות זין פעם או פעמיים עם מזלג, ואז לבשל 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה על חום מתון, מפנה מדי פעם, עד השחמה מבושל דרך, על 10 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז. כאשר נקניקיות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך באלכסון לחתיכות 1/2 אינץ'.
לטאטא יחד חומץ ומלח בקערה גדולה עד מלח מומס. כאשר תפוחי אדמה הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד( אבל עדיין חם), לקלף לחתוך לקוביות 1 אינץ', הוספת חומץ כמו לחתוך, ולזרוק בעדינות.
מוסיפים בצל, נקניקיות, פלפלים קלויים, ארוגולה, הנותרים 3 כפות שמן, ומלח ופלפל לטעום תפוחי אדמה ולזרוק היטב.