קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה-שומר גראטן

תפוחי אדמה-שומר גראטן
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שומר ותפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה ושומר גראטן, ו שומר ותפוחי אדמה גראטן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה החלק הפנימי של 10-by-15-by-2-inch (10-כוס) תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
הסר את הגבעולים מן השומר לחתוך את הנורות בחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4
הסר את הליבות לחתוך דק את הנורות לרוחב, מה שהופך כ 4 כוסות של שומר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
5
מטגנים את השומר והבצל בשמן זית וחמאה בחום בינוני-נמוך במשך 15 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
לקלף את תפוחי האדמה, ולאחר מכן לחתוך אותם דק ביד או עם מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
7
מערבבים את תפוחי האדמה פרוסים בקערה גדולה עם 2 כוסות שמנת, 2 כוסות של Gruyre, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיף את שומר מוקפץ ובצל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
יוצקים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה. לחץ למטה כדי להחליק את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
שלב את 2 כפות הנותרים של שמנת ו 1/2 כוס Gruyre ומפזרים על הדף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
אופים במשך 1 1/2 שעות, עד תפוחי האדמה הם מאוד רך העליון הוא השחמה תוסס. אפשר להגדיר במשך 10 דקות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות