קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי טופי חמים עם טוויסטים קינמון

תפוחי טופי חמים עם טוויסטים קינמון
תפוחי טופי חמים עם טוויסטים קינמון הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1180 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בוטנים, קינמון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תפוחי קינמון חמים, "תפוחי הטופי המטורפים של פאולה", ו פיתולי קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף וליבות התפוחים, משאיר אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2
חותכים את צמרות וישבנים את התפוחים כדי לתת להם משטחים שטוחים לנוח על. במחבת, להמיס את החמאה על אש בינונית. מערבבים את הסוכר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד התערובת מתחילה להפוך חום זהוב caramelized.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הברנדי ומיץ לימון ומערבבים כדי להתמזג. התאם את החום כך התערובת נשארת בבית מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
מניחים את התפוחים בנוזל ומבשלים עד החלק שקוע במכרז, על 15 דקות. להפוך את התפוחים מעל ומבשלים עד מכרז כל הדרך, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
הסר מן הנוזל ולהניח בצד להתקרר.
6
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת גיליון עם קלף או נייר שעווה חמאה. לפרוש את בצק עלים על משטח עבודה לצחצח את הבצק עם חמאה מומסת. בקערה קטנה, לזרוק יחד את הסוכר וקינמון ומפזרים באופן שווה על המאפה. עבודה לאורך, לחתוך את המאפה לתוך 6 אפילו רצועות, כל 3/4 אינץ ' רחב. לסובב את הרצועות, שמירה על סוכר קינמון מבפנים, כדי להפוך ארוך מעוות " קשיות."
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
העברה למחבת מוכנה, להפעיל את האצבעות לאורך הפיתולים ליישר, ואופים כ 20 דקות, עד נפוח וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את הסוכר למרכז סיר. בזהירות לשפוך את המים סביב הסוכר, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר כדי להרטיב אותו. על חום בינוני, להביא לרתיחה בלי לערבב. מבשלים עד קרמל בהיר בצבע ומיד להסיר מהחום. בזהירות (זה יהיה בועה למעלה עשוי להתיז) מערבבים את הקרם עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כדי לשרת, מניחים תפוח על כל צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
10
טפטוף עם רוטב קרמל, מפזרים בוטנים, ומניחים קש מאפה בחור של כל תפוח כך שהוא מקלות כמו מקל עץ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות