תפוחי טופי חמים עם טוויסטים קינמון
תפוחי טופי חמים עם טוויסטים קינמון הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1180 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בוטנים, קינמון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תפוחי קינמון חמים, "תפוחי הטופי המטורפים של פאולה", ו פיתולי קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף וליבות התפוחים, משאיר אותם שלמים.
חותכים את צמרות וישבנים את התפוחים כדי לתת להם משטחים שטוחים לנוח על. במחבת, להמיס את החמאה על אש בינונית. מערבבים את הסוכר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד התערובת מתחילה להפוך חום זהוב caramelized.
מוסיפים את הברנדי ומיץ לימון ומערבבים כדי להתמזג. התאם את החום כך התערובת נשארת בבית מבשלים.
מניחים את התפוחים בנוזל ומבשלים עד החלק שקוע במכרז, על 15 דקות. להפוך את התפוחים מעל ומבשלים עד מכרז כל הדרך, על 15 דקות יותר.
הסר מן הנוזל ולהניח בצד להתקרר.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת גיליון עם קלף או נייר שעווה חמאה. לפרוש את בצק עלים על משטח עבודה לצחצח את הבצק עם חמאה מומסת. בקערה קטנה, לזרוק יחד את הסוכר וקינמון ומפזרים באופן שווה על המאפה. עבודה לאורך, לחתוך את המאפה לתוך 6 אפילו רצועות, כל 3/4 אינץ ' רחב. לסובב את הרצועות, שמירה על סוכר קינמון מבפנים, כדי להפוך ארוך מעוות " קשיות."
העברה למחבת מוכנה, להפעיל את האצבעות לאורך הפיתולים ליישר, ואופים כ 20 דקות, עד נפוח וזהוב חום.
יוצקים את הסוכר למרכז סיר. בזהירות לשפוך את המים סביב הסוכר, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר כדי להרטיב אותו. על חום בינוני, להביא לרתיחה בלי לערבב. מבשלים עד קרמל בהיר בצבע ומיד להסיר מהחום. בזהירות (זה יהיה בועה למעלה עשוי להתיז) מערבבים את הקרם עם כף עץ עד חלקה.
כדי לשרת, מניחים תפוח על כל צלחת הגשה.
טפטוף עם רוטב קרמל, מפזרים בוטנים, ומניחים קש מאפה בחור של כל תפוח כך שהוא מקלות כמו מקל עץ.