תרד מוקרם חריף של ג'ינה נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 364 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוז מוסקט, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מטבל התרד של ג'ינה, סלט התרד של ג'ינה עם אגוזי פקאן מתובלים, ו מרק תפוחי אדמה עם גבינה מלא עם סלט תרד של ג'ינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיף את התרד ומבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
3
מסננים את התרד במסננת. לחץ על התרד עם מגבת מטבח נקייה כדי לשחרר את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
מסננת
4
הסר ללוח חיתוך בערך לקצוץ.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מחממים מחבת סאוט גדולה, מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את החמאה ושמן הזית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את בצלצלים ושום וטחון עד ריחני ועדין. מערבבים את פתיתי הפלפל האדום ותרד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן זית
שאלות
תרד
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
7
לטגן בקצרה, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה, אגוז מוסקט ופרמזן. להפחית את תערובת תרד עד זה התעבה, על 2 דקות.