תרד שמנת ופטריות אלפרדו
תרד שמנת ופטריות אלפרדו נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 369 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב אלפרדו, אגוז מוסקט טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. מתכונים דומים: תרד תרד אלפרדו, רוטב אלפרדו פטריות שמנת, ו אלפרדו פטריות שמנת {טבעוני + חלב חינם}.
הוראות
מבשלים כופתאות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני. פטריות מטוגנות 2 דקות או עד רך.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. להפחית את החום נמוך; מערבבים ברוטב אלפרדו ואת הבא 3 מרכיבים. מערבבים בתרד. מבשלים 3 דקות או עד מחומם ביסודיות wilts תרד.
בקערה גדולה, לשלב כופתאות ורוטב.
מפזרים גבינה ופלפל שחור; לזרוק היטב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto