תרנגולות בגריל בסגנון טנדור או תרנגולות קורניש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות בגריל בסגנון טנדור או תרנגולות קורניש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1056 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, תרנגולות משחק קורניש, יוגורטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו תרנגולות קורניש בסגנון אדובו, עוף צלוי בסגנון מרוקאי עם ירקות, ו תרנגולות קורניש בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מספריים מטבח חדים, להסיר את הגב מן התרנגולות קורניש.
לקלף את העור של תרנגולות, ולאחר מכן באמצעות סכין חדה, לעשות חתכים עמוקים במרווחים 1 אינץ ' בכל רחבי הבשר
שכב תרנגולת עם שדיים כלפי מעלה. לחץ בחוזקה על מרכז השדיים עד סדקים עצם הבריח והם שוכבים שטוחים. מסדרים את הרגליים כך שהם מצביעים כלפי מעלה לכיוון החלק העליון של השד. השתמש בשני שיפודי מתכת או עץ ארוכים כדי לאבטח את הרגליים ואת השדיים במקום.
מניחים בתבנית אפייה גדולה.
מערבבים כמון, פפריקה, כוסברה, כורכום, קאיין, achiote, שום, זנגביל, יוגורט, מיץ לימון, ומלח בקערה גדולה ו whisk לשלב.
יוצקים מרינדה בכל רחבי תרנגולות קורניש, באמצעות ידיים כדי מעיל כל משטח. מכסה באופן רופף ומקרר. מקררים ומאפשרים להשרות לפחות 4 שעות ועד 8, מסתובבים מדי פעם.
להצית starter ארובה גדול מלא פחם ולאפשר לשרוף עד כל הגחלים מוצתים.
מורחים גחלים באופן שווה תחת צד אחד של הגריל ולהגדיר גרגר גריל במקום. מכסים ומאפשרים לחמם מראש במשך 5 דקות.
לנגב מרינדה עודף של תרנגולות ואז למקם בצד בשרי ישירות מעל הגחלים. מכסים חלקית ומאפשרים לבשל עד חרוך עמוק בצד הראשון, 7 עד 10 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד תרנגולות לרשום 63° בחלק העבה ביותר של השד ו 165 עד170 ברגליים, כ 5 דקות יותר (עבור תרנגולות גדולות יותר, להעביר לצד קריר יותר של גריל, כיסוי, ולהמשיך לבשל עד הטמפרטורה הרצויה הוא הגיע).
הסר תרנגולות ללוח חיתוך גדול, אוהל רופף עם נייר, ולאפשר לנוח במשך חמש דקות.
הסר שיפודים באמצעות סכין כבד או סכין קצבים, לקצוץ כל תרנגולת לתוך 8 חתיכות בגודל המשרתים.
מגישים מיד עם בצל, כוסברה, פלחי לימון, ונאן טרי.