קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות59
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם במיה ועגבניות

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם במיה ועגבניות
תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם אוקראן ועגבניות נמשכות כשעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1661 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -80 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ ביין אדום, בצל, קוסקוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארוחת ערב של יום ראשון: תרנגולות קורניש פרפרות עם קוסקוס שקדים , תרנגולות קורניש ממולאות ותרנגולות קורניש ממולאות .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ
2
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, פינלי קצוץבצל צהוב, פינלי קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים 1 כף מהחמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. חופפים את העוף, ואז משפשפים כל אחד בחמאה שנותרה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
צולים 35-40 דקות.
8
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
9
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מוסיפים את 1 כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
11
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
12
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
13
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
15
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים כף חמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
16
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. מסבכים את התרנגולות, ואז משפשפים כל אחת בשארית החמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
17
צולים 35 עד 40 דקות.
18
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
19
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20
מוסיפים את כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
21
מחממים שמן במחבת לטיגון. חורצים במיה בקמח תירס ומטגנים עד להזהבה. לזרוק מיד עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיהבמיה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים12 כפיות אבקת שום1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס7201 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, מחולקציר עוף, מחולק0חתיכות טופי הית' ברגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים318דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוחת תירסארוחת תירס1kgsתרנגולות קורניש (על כל אחד)תרנגולות קורניש (על כל אחד)3461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס מיידיקוסקוס מיידי33דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.משמשים מיובשים, קצוציםמשמשים מיובשים, קצוצים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.okra, trimmed and cut into 1/2 inch roundsokra, trimmed and cut into 1/2 inch rounds2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה4שרימפס וורידיםשמן בוטנים, לטגןשמן בוטנים, לטגן1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1צביטהקורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי27דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים מרוסקים, קלוייםשקדים מרוסקים, קלויים149דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת1קטןyellow onion, finley choppedyellow onion, finley chopped