תרנגולות קורניש עם מילוי תפוחים-צימוקים
תרנגולות קורניש עם מילוי תפוחים-צימוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 817 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, ריבת תפוחים, תרנגולות משחק קורניש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש עם אורז מלית, תרנגולות קורניש עם מלית חמוציות, ו תרנגולות קורניש עם אורז מלית.
הוראות
תנור חום עד 177°. ב מחבת 10 אינץ', להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ותפוח; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים הנותרים מלית מרכיבים. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', להפיץ מלית.
לפצל כל תרנגולת משחק לשניים.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מניחים חצאי תרנגולת, צד עור למעלה, מעל מלית. ב 1-סיר ליטר, להמיס ג ' לי עם 2 כפות חמאה על אש נמוכה; מברשת על תרנגולות.
אופים חשוף 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד תרנגולות הם מזלג מכרז ועד מיץ של תרנגולות ברור כאשר חתיכות עבות נחתכים עד העצם (לפחות 74°).