קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

Cacciatore עוף

Cacciatore עוף
Cacciatore עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 1006 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך כורכום, פרמזן, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מלח ופלפל משני צידי העוף. תחפור את העוף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת כבדה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
4
מניחים את עור העוף בצד למטה במחבת, ארבע חתיכות בכל פעם. חום משני הצדדים, ולאחר מכן להסיר צלחת נקייה. חזור עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לשפוך את מחצית השומן ולהשליך.
6
מוסיפים את פלפלים ובצל פרוס למחבת, כמו גם את השום. מערבבים סביב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הפטריות ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
8
מוסיפים את הקורנית, כורכום ו 1/2 כפית מלח. ופתיתיתי הפלפל האדומים הכתושים אם אתה אוהב דברים קצת חריפים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
כורכוםכורכום
טימיןטימין
מלחמלח
9
להוסיף פלפל שחור נוסף לפי הטעם. מערבבים, ואז לשפוך את היין ולאפשר בועה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
ייןיין
10
יוצקים את העגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
11
הוסף את העוף בחזרה למחבת העור בצד למעלה, בלי לחלוטין הצללה זה. מכסים ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
12
הסר את המכסה ולהגדיל את החום ל 375 מעלות F. קוק במשך 15 דקות נוספות.
13
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה. אל תבשלו יותר מדי!
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
14
לנקז ולהניח בצד.
15
מעבירים את חתיכות העוף לצלחת, ואחריו הירקות. להחזיר את המחבת למבער ולהפוך את החום בינוני גבוה. לבשל ולהפחית את הרוטב במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ירקירק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
יוצקים את האטריות על מגש גדול או לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
מוסיפים את הירקות על כל החלק העליון, ואז מניחים את חתיכות העוף על גבי הירקות. כפית את המיצים מהמחבת על העוף והאטריות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
לפני ההגשה, מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה ופרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
פרמזןפרמזן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.