Chard שוויצרי ומרק פסטה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עגבניות, שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שעועית לבנה פסטאן ומרק סלק שוויצרי, Chard שוויצרי ומרק פסטה עם כדורי בשר הודו, ו פסטה עם Chard שוויצרי.
הוראות
יוצקים את השמן לתוך סיר גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא משחימים קלות, שלוש עד חמש דקות.
הסר את הפסטה ולנקז במסננת.
הסר את כל אבל כף אחת של השמן.
עם החום עדיין על בינוני, להוסיף את הבצל ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל שקוף, כחמש דקות.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם, כ -10 דקות.
בינתיים, יוצקים כוס אחת של מרק לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה חשופה.
מוסיפים את הכבדים הקצוצים, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד הכבדים הם מכרז אבל עדיין קצת ורוד בפנים, על 10 דקות. לכבות את החום ולהניח בצד כאשר נעשה.
כאשר העגבניות מצטמצמות, יוצקים את המרק שנותר ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את chard השוויצרי, הפטרוזיליה, והפסטה. להפחית את החום בינוני, עונה לטעום עם מלח, ומבשלים עד הפסטה מבושלת ואת chard הוא רך, על 15 דקות.
מוסיפים את הכבדים ומבשלים במשך חמש דקות נוספות.
כאשר נעשה, להשליך את הפטרוזיליה. מצקת את המרק לתוך קערות, העונה לטעום עם מלח, ומקשטים עם קרוטונים.