קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Clafoutis דובדבן מיושן

Clafoutis דובדבן מיושן
צריך קינוח צמחוני? Clafoutis דובדבן מיושן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 252 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי חצי, גרידת לימון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו Cherry Clafoutis, Cherry Clafoutis, ו Cherry Clafoutis (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק את הדובדבנים, ויסקי וביטר בקערה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3 ויסקי של 30 מ"ל3 ויסקי של 30 מ"ל
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסננים את הדובדבנים ושומרים את הנוזל. חמאה צלחת עוגה 10 אינץ ולסדר את הדובדבנים בצלחת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
לטאטא את חצי וחצי, שמורות דובדבן נוזלי, ביצים, קמח, סוכר, גרידת לימון, גרידת תפוז ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הדובדבנים ואופים עד הקצוות להתחיל למשוך מן הצדדים של המחבת ואת החלק העליון הוא זהב קל, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהתנור ומפזרים את הסוכר הגס. לעבור את התנור להגדרת broiler ולצלות את clafoutis עד חום זהוב מבעבע, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו מגניב לפחות 10 דקות.
7
צילום: אנדרו פרסל