Escarole טורטה עם תפוחי אדמה מתוקים Hash קרום חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Escarole טורטה עם תפוחי אדמה מתוקים Hash קרום חום. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, escarole, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו פריטטה תרד עם תפוחי אדמה מתוקים עם קרום, תפוחי אדמה מתוקים תבשיל ארוחת בוקר חום, ו פיצה עם חשיש קרום חום (מתכונים דומים).
הוראות
במסננת להגדיר בכיור, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים, בצל צהוב 3/4 כפית מלח.
תן ניקוז במשך 15 דקות, ואז לסחוט את הנוזל העודף.
מעבירים את התערובת לקערה.
מוסיף את הקמח וקמצוץ כל פלפל ואגוז מוסקט; לזרוק היטב. לחץ על התערובת לתוך צלחת עוגה משומנת בנדיבות 10 אינץ', דוחף אותו בצד על השפה כדי ליצור קרום; מברשת קלות עם שמן.
אופים את הקרום במשך כ 25 דקות, או עד פריך מעט; מכסים את השפה בנייר כסף אם הוא חומים מהר מדי.
בינתיים, במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל האדום ואת השום ומבשלים על אש מתונה עד מרכך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים את escarole ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 3 דקות.
להעביר את escarole כדי מסננת להגדיר בכיור ולחץ על נוזל ככל האפשר; תן מגניב מעט.
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם 1 כוס גבינת פרובולונה וחלב אורגנו.
מוסיפים את האסקרול הנבול ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את התערובת לתוך קרום בטטה ומפזרים את הגבינה הנותרת על גבי.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
אופים את טורטה במשך כ 45 דקות, או עד שהמרכז מוגדר; לכסות אותו באופן רופף עם נייר אם זה חומים מהר מדי.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.