Feijoada (נזיד שעועית שחורה ברזילאית)
Feijoada (נזיד שעועית שחורה ברזילאית) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 286 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. גשו לסופר וקנו את הקרס חזיר, שמן זית, כוסברה טחונה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו Feijoada, נזיד שעועית שחורה ברזילאית, פייג'ואדה ברזילאית {חזיר מבושל איטי ונזיד שעועית שחורה}, ו נזיד שעועית שחורה ברזילאית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מוסיפים 3/4 כוס בצל קצוץ, בצל ירוק ושום; מבשלים ומערבבים עד שהתרככו, כ 4 דקות.
יוצקים את השעועית ספוג ולמלא עם מספיק מים כדי לכסות שעועית על ידי 3 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים שנחשפו במשך 2 שעות, או עד במכרז.
בעוד השעועית מתבשלת, מניחים את הקרסוליים בסיר קטן יותר עם 1/4 כוס של הבצל הקצוץ. מכסים במים ומבשלים, עד הבשר מושך את העצם בקלות, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים חזיר, בייקון, ובצל שנותר בתבנית אפייה.
אופים 15 דקות או עד התערובת פריך.
מסננים את תערובת הבייקון והחזיר, ומוסיפים לשעועית. מתבלים עם עלי דפנה, כוסברה, מלח ופלפל. מבשלים חשפו 30 דקות יותר. מערבבים בכוסברה קצוצה ופטרוזיליה רק לפני ההגשה.