. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Gratin ירקות שורש, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את החמאה בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מוסיף את הדלעת, תפוחי אדמה, שורש סלרי כרישה לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מחממים את המרק, קרם, טימין ואגוז מוסקט בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני לרתיחה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים את תערובת המרק על הירקות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
אופים במשך 25 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים במשך 40 דקות יותר, או עד חום זהוב והירקות רכים. (אם הירקות משחימים מהר מדי ב -25 הדקות הראשונות, מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף.)