קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Gratin ירקות שורש

Gratin ירקות שורש
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Gratin ירקות שורש, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את החמאה בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מוסיף את הדלעת, תפוחי אדמה, שורש סלרי כרישה לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סכין קילוףסכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מחממים את המרק, קרם, טימין ואגוז מוסקט בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני לרתיחה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים את תערובת המרק על הירקות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
אופים במשך 25 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים במשך 40 דקות יותר, או עד חום זהוב והירקות רכים. (אם הירקות משחימים מהר מדי ב -25 הדקות הראשונות, מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
בואו לעמוד במשך 10 דקות.