Herbed פולנטה טורטה עם תרד, פטריות, ריקוטה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טורטה פולנטה Herbed עם תרד, פטריות, ו ריקוטה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו עגבנייה, רוטב ספגטי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: Pasqualina torta של אמא שלי, פאי תרד וריקוטה, מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר, ו תבשיל פולנטה עם פטריות, עגבניות, ריקוטה.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול. בהדרגה להוסיף מים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להביא תערובת קמח תירס לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני. לבשל פולנטה, 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בגבינת פרמזן. כף פולנטה למחבת קפיץ 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה.
בואו פולנטה להתקרר לחלוטין עד המשרד (כ 4 שעות בטמפרטורת החדר).
שלב הראשון 5 מרכיבים במחבת nonstick גדול, ומערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 7 דקות או עד שהירקות רכים ונוזלים כמעט מתאדים. כפית לתוך קערה, ומערבבים עגבניות, אבקת שום, אבקת בצל, ארטישוקים, תרד.
מערבבים את שאר החומרים בקערה קטנה, ומערבבים היטב.
הוסף לתערובת פטריות. מערבבים היטב; להפריש.
מורחים מילוי תרד על מיטת פולנטה. למעלה עם פרוסות עגבניות; מפזרים גבינת מוצרלה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 1 שעה או עד סט.
בואו להתקרר על מתלה תיל 10 דקות. צ ' יל 2 שעות או עד סט.
חותכים 8 טריזים; לשרת עם רוטב ספגטי.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.