קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

Hutzel Wecken

Hutzel Wecken
האצ'ל וקן יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 360 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח כל המטרה, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
שים את האגסים והשזיפים בסיר עם מים כדי לכסות על ידי סנטימטר. מביאים את המים לרתיחה, ומבשלים 2 עד 3 דקות, או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסננים, שומרים הן את הפרי והן את הנוזל. לזרוק את האגסים ושזיפים בקערה גדולה עם צימוקים, דומדמניות, תאנים, תמרים, אגוזי מלך, בוטנים, אגוזי לוז, שקדים, גרידת תפוזים, וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
דומדמניותדומדמניות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תאריכיםתאריכים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
תוסיף את הקירש, ותזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
4
בקערה נפרדת, להמיס את השמרים ב 1/2 כוס של נוזל הפרי השמור, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס הקמח, ו 2 כפות של הסוכר. כיסוי, ולתת לעלות במשך 1 שעה. מערבבים את 2 כוסות קמח הנותרים, 1/4 כוס סוכר, והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
ללוש את הבצק בקערה של מיקסר עומד עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים את הפירות והאגוזים, ובאמצעות הגדרה נמוכה, מערבבים לאט לתוך הבצק. כאשר הכל משולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין בכבדות, שילוב מספיק קמח יותר כדי להפוך את הבצק חלק וגמיש. למרות זאת, זה יהיה בצק רטוב. צורה לכדור גדול, לשים בקערה משומנת, לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת את שאר הבצק במשך כשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מחממים את התנור ל-400°F, וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. מחלקים את הבצק לשני חלקים. טופס כל חתיכה לתוך כדור עגול, ולשים את שניהם על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
תן לנוח 20 דקות.
9
אופים, הפיכת הטמפרטורה עד 375 ° F לאחר 20 דקות, עד הקרום הוא זהוב הבצק מבושל דרך, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
אם אתה רוצה, בעוד לחמים אפויים, לעשות זיגוג על ידי לטאטא יחד 1/2 כוס מי הפרי ואת הסוכר' ממתקים. ברגע הלחמים לצאת מהתנור, כפית זיגוג מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
מים בטעמיםמים בטעמים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.