קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

Indios de Guiso (כרוב ממולא בסגנון קולומביאני)

Indios de Guiso (כרוב ממולא בסגנון קולומביאני)
Indios De Guiso (כרוב ממולא בסגנון קולומביאני) עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 477 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי כרוב, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Torta de Repollo (עוגת כרוב בסגנון קולומביאני), Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני), ו בסגנון קולומביאני ממולאים קציץ בשר (Albondigón קולומביאנו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את לחמניות כרוב, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה. באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך את הליבה מן הכרוב. מנמיכים את הכרוב לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העלים מתרככים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להסיר ולהניח בצד להתקרר. כאשר הכרוב הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לקלף 12 עלים חיצוניים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים את העלים ולתת מגניב.o להפוך את המילוי: בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל, פלפל אדום, בצל ירוק, עגבניות ושום לסיר ומטגנים על חום בינוני עד שהירקות רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את בשר החזיר, בשר בקר, כמון ומרק בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים את הביצה המבושלת, תפוחי אדמה מבושלים ופירורי לחם. מערבבים היטב ולהגדיר aside.To הפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת רוטב גדולה, להוסיף את הבצל, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 8 דקות, עד הבצל הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את העגבניות, פלפל אדום, שום, כמון, מלח ופלפל. לבשל במשך כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את החלב ואת מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1
הסר את הצלע המשולשת הקשה מבסיס כל עלה כרוב עם סכין חדה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים על 1/4 כוס מילוי בצורת אליפסה ליד קצה הצלעות של כל עלה ולהתגלגל לכיוון הקצה החיצוני, תוחב את הצדדים תוך כדי גלגול.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מניחים את הכרוב לחמניות, הצדדים התפר למטה, על הרוטב במחבת הרוטב לבשל מכוסה במשך כ 15 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מגישים חם.