קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

Kachin של נעמי Duguid הלם בשר עם עשבי תיבול

Kachin של נעמי Duguid הלם בשר עם עשבי תיבול
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בשר בקר, פלפל סצ'ואן טחון, עלי כוסברה תחליף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבק קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין כקינוח. נסו קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד, ו חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1/2 אינץ 'של מים לתוך ווק או סיר רחב, מוסיפים את הבשר ופלפל סצ' ואן, ומביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה נמוכה עד הבשר רך, 20 עד 30 דקות, הפחתת החום בהדרגה כמו המים מתאדים. לא צריך להיות מעט מאוד נוזל עזב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר מהחום.
3
מניחים מחבת כבדה או ווק מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן, ומטים את המחבת כדי לצפות את משטח הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הבשר והטבח, מסתובבים מדי פעם, עד שכל המשטחים שינו צבע קצת, כ 6 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
לקבלת הדבק טעם: אם יש לך מרגמה גדולה, לשלב את זנגביל, שום, צ 'ילי מיובש, פלפל סצ' ואן, ומלח קילו לטחון כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
הוסף כוסברה ו פאונד לשלב אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
7
מוסיפים את הבשר והלירה כדי למזג את הדבק טעם ביסודיות לתוך הבשר. (אם המרגמה שלך קטנה מדי כדי להכיל את כל הבשר בבת אחת, להסיר חצי הדבק ולאחר מכן לעבוד עם חצי הבשר וחצי ממרח הטעם בכל פעם.) הבשר יהיה לרכך להישבר אבל לא צריך להיות מרוסק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
8
לחלופין, לרכך את זנגביל ושום בסדר גמור ולהניח בצד בקערה קטנה. השתמש מטחנת תבלינים או מטחנת קפה כדי להפחית את צ 'ילי מיובש ופלפל סצ' ואן לאבקה. מערבבים את האבקה לתוך השום וג ' ינג ' ר, ולאחר מכן מוסיפים את המלח ולהשתמש בחלק האחורי של הכף כדי למזג אותם יחד. קוצצים את כוסברה בסדר להתמזג לתוך ממרח הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בשר טחוןבשר טחון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים את הבשר בקערה רחבה, מוסיפים את הדבק טעם, ולהשתמש פטיש עץ או מרית עץ רחבה כדי ללחוץ ולדפוק את הטעם לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מגישים בטמפרטורת החדר.