קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

Marsala דבש אגסים עם Gorgonzola

Marsala דבש אגסים עם Gorgonzola
מרסאלה דבש אגסים עם Gorgonzola דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . יש משקה זה 329 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך gorgonzolan מדהים במצב מושלם; זה לא צריך לראות את החלק הפנימי של המקרר שלך, שמן זית, אגסים כל אחד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף מרסלה עם Gorgonzola, עוף עם מרסלה, פטריות וגורגונזולה, ו אגסים עלומים Marsala.

הוראות

1
בזמן שאתה חותך את האגסים, תן את חום השמן במחבת גדולה / מחבת.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מטגנים את האגסים במשך 3 דקות בצד, ובעוד הם מטגנים לטגן את Marsala ודבש יחד בכוס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
דבשדבש
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
כאשר האגסים היו הזמן שלהם, להוסיף את תערובת Marsala-דבש ולתת לו בועה סביב האגסים, ולאחר מכן להעביר אותם, כל bronzed ו syrupy, לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
דבשדבש
אגסאגס
4
מוסיפים את האגוזים למיצים הכהים שנותרו במחבת ומטגנים אותם במשך כדקה עד שהם עצמם חשוכים חלקית ודביקים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר אותם לצלחת עם האגסים ולהוסיף את Gorgonzola.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
אגסאגס