Marsala דבש אגסים עם Gorgonzola
מרסאלה דבש אגסים עם Gorgonzola דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . יש משקה זה 329 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך gorgonzolan מדהים במצב מושלם; זה לא צריך לראות את החלק הפנימי של המקרר שלך, שמן זית, אגסים כל אחד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף מרסלה עם Gorgonzola, עוף עם מרסלה, פטריות וגורגונזולה, ו אגסים עלומים Marsala.
הוראות
בזמן שאתה חותך את האגסים, תן את חום השמן במחבת גדולה / מחבת.
מטגנים את האגסים במשך 3 דקות בצד, ובעוד הם מטגנים לטגן את Marsala ודבש יחד בכוס.
כאשר האגסים היו הזמן שלהם, להוסיף את תערובת Marsala-דבש ולתת לו בועה סביב האגסים, ולאחר מכן להעביר אותם, כל bronzed ו syrupy, לצלחת.
מוסיפים את האגוזים למיצים הכהים שנותרו במחבת ומטגנים אותם במשך כדקה עד שהם עצמם חשוכים חלקית ודביקים בכל רחבי.
הסר אותם לצלחת עם האגסים ולהוסיף את Gorgonzola.