Monkfish המזרח תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Middle Eastern Monkfish. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 151 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1239 קלוריות. אם יש לכם מלח, רסק עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זרע caraway אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זרעי קימל עם Dulce de Leche כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Monkfish המזרח תיכוני, ביצה ממולאת מזרח תיכונית, ו כבש מזרח תיכוני.
הוראות
קוצצים דק שום gingerroot together.In קערה קטנה, מערבבים שמן לתוך רסק עגבניות. מערבבים בתערובת שום וג ' ינג ' ר, קינמון, וזרעי קימל. מתבלים במלח ופלפל.
הסר עור עדין מ monkfish, ואז להפיץ על תערובת התבלינים.
מניחים דגים לתוך צלחת רדודה. מכסים ומקררים במשך 1-1 1/2 שעות.מחממים תנור ל 40
חותכים חתיכת רדיד גדול מספיק כדי לצרף דגים.הפוך מיטה של בצל קצוץ על נייר הכסף.
מניחים monkfish וכל משחת תבלינים נשאר בצלחת על גבי בצל.לקפל רדיד רופף על דגים ולאטום את הקצוות בחוזקה.
אופים במשך 20-25 דקות.רדיד פתוח ודגים.
אופים עוד 10-15 דקות עד פתיתי דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.