קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות63
מגזין

Mykonos פילה סול

Mykonos פילה סול
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? Mykonos פילה סול יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1741 קלוריות, 133 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לימון, שן שום, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Mykonos פילה סול, פילה אפוי של סול, ו פילה סול ברוטב שמן.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
מערבבים דגים, חצי פרוסות לימון, יין, ו 1/4 כפית מלח בצלחת רדודה. להשרות, מכוסה, בטמפרטורת החדר 30 דקות.בינתיים, לטאטא יחד ביצה, חלב, ועוד 1/4 כפית מלח במים רדודים bowl.In עוד קערה רדודה, מערבבים יחד פירורי לחם, שום, פטרוזיליה, פלפל, הנותרים 1/4 כפית מלח.כאשר דגים נעשים במרינדה, לטבול חתיכות דגים, אחד בכל פעם, בתערובת ביצים, לתת לטפטף עודף, ואז לדלות בתערובת פירורי לחם, רועד את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מים נוספיםמים נוספים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
העברת גיליון נייר שעווה, הסדרת דגים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
חום 2 כפות שמן ו 1/2 כפות חמאה 12 " לא מקל מחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מטגנים 2 חתיכות של דגים, מתהפכים פעם אחת, עד הזהב ורק מבושל דרך, 4-5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
להעביר גיליון אפייה ולשמור חם בתנור, ואז לבשל הנותרים 2 חתיכות של דגים הנותרים 2 כפות שמן ואת הנותרים 1/2 כף חמאה באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
6
מגישים דגים עם פרוסות לימון שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.