מניחים 1 כף שמן זית, שרימפס, עגבניות חתוכות לקוביות, פטריות, 1/4 כוס גבינת פרמזן, בזיליקום, ואת השום מבושל ושאלוט לתוך קערה, ומערבבים לערבב. מתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור, מלח ואבקת שום. ממלאים את התערובת לתוך החצאים קישואים, ומפזרים כל קישואים עם כ 2 כפות של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.