קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

Orecchiette עם ברוקולי בשמן שום

Orecchiette עם ברוקולי בשמן שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם ברוקולי בשמן שום. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, מלח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו Orecchiette עם קציצות נקניק, ברוקולי Rabe, ושום, ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם נקניק, ברוקולי, ושום קרמל, ו Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי בן 4 עד 5 ליטר, לבשל פסטה לפי הוראות האריזה, הוספת ברוקולי במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מסננים וחוזרים לתנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
בינתיים, בסיר 1-ליטר, מערבבים שמן, שום, מלח ופלפל פתיתים. מבשלים מעל אש בינונית-נמוכה 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מוסיף שמן שום ופטרוזיליה לפסטה וברוקולי; לזרוק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת